Az Officina Merta egy magyar gyógyszerészek által megálmodott márka, amely a napjainkra feledésbe merült, természetes gyógymódokat csempészi vissza a mindennapi bőrápolásba.

Nagymamáink féltve őrzött titkait a legmodernebb eljárásokkal ötvözve olyan kiváló minőségű, natúr és bőrbarát termékeket alkottunk, amelyek napról napra hatékonyan segítenek a bőr természetes szépségének megőrzésében vagy helyreállításában.

Termékeink olyan emberek számára nyújtanak megoldást, akik a száraz, érzékeny, viszkető, gyulladásban lévő (enyhe égési sérülések, rovarcsípések), valamint nehezen kezelhető allergiás ill. egyéb immunhiányos bőr problémákkal szenvednek (pl.: ekcéma, pikkelysömör, csalánkiütés). 

Környezettudatos termelés és társadalmi szerepvállalásunk

Fő alapanyagaink a természetes, hazai méhtermékek, és a Selyemfű növény /Asclepias Syriaca/ nektárgyűjtéséből származó Selyemfűméz, melyek felhasználásával a helyi méhészek  támogatása mellett, a veszélyeztetett Monarchia lepkefaj fennmaradását is segítjük.

Hulladékmentes (Zero waste) csomagolás

Elkötelezettek vagyunk, hogy minimálisra csökkentsük a termékeink csomagolásából keletkező hulladékot.

2019-től a papírdobozokat és a műanyag tégelyt teljesen elhagyva, könnyű, tartós alumíniumtégelyben forgalmazzuk a Selyembalzsamot, amely a műanyaggal szemben végtelen alkalommal újrahasznosítható. Ez rendkívül alacsony energiafelhasználással jár (95%-kal kevesebb, mint a gyártásnál), továbbá az alumínium a legkevésbé környezetkárosító módon újrahasznosítható anyag a csomagolóanyagok terén (97%-kal kevesebb károsanyag CO2 kibocsátás).

A csomagolást egyedülálló módon mi magunk is újrahasznosítjuk:
a kiüresedett alumínium tégelyeket, kupakokat, valamint az üvegeket visszavesszük, és szigorúan ellenőrzött körülmények közt fertőtlenítjük, majd újra forgalomba helyezzük.

Termékeink jótékony hatásának, és a kedvező piaci áraknak köszönhetően egyre növekvő népszerűségnek örvendhetünk Magyarországon, továbbá számos külföldi viszonteladó érdeklődését is már felkeltette az Officina Merta termékcsalád.

MERTA JUDITH

ÜGYVEZETŐ

KISS ÁRPÁD

ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ

×

Cart